Ledige stillinger

Vi er et ungt, ambisiøst selskap i vekst og er alltid på jakt etter å komme i kontakt med dyktige kandidater som brenner for å ta del i den digitale transformasjonen som skjer i privat og offentlig sektor. Hos oss får du stort spillerom og påvirkningskraft på egen arbeidshverdag. Vårt fokus er å skape engasjement for digitale løsninger hos våre kunder og ansatte. Vi oppnår dette gjennom et åpent, innovativt og multidisiplinært fagmiljø med spisskompetanse innen digitaliseringsprosesser, samhandling og rådgivning. Vi søker etter personer som vil være med oss på reisen for å skape fremtidens digitale vinnere!

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men er alltid interessert i en prat med dyktige front- eller back-end-kandidater, så ta gjerne kontakt!

Ta kontakt med Erik Sundt Hansen for en uforpliktende samtale:
Tlf: 907 06 808

Hva kan du forvente hos oss?

Arbeidsmiljø

Hver dag bidrar våre ansatte til å skape et positivt og faglig sterkt miljø – både i og utenfor arbeidstiden. Vi verdsetter kontinuerlig forbedring og tilbyr derfor kompetansebygging på tvers av fagområder. Individuell videreutvikling, læring og generøs deling av kunnskap og kompetanse er en viktig del av kulturen vår.    For å skape trivsel på arbeidsplassen og fornøyde ansatte, reiser vi på turer, deltar på konferanser og arrangerer egne sosiale events. Vi fokuserer på ergonomi og arbeidsro, samtidig som vi har det gøy på jobb. På fredager har vi TGIF-samling hvor vi kombinerer faglig og forretningsmessig utvikling med annen moro.

Fordeler

Vi jobber i moderne fasiliteter, spiser felles lunsj og tilbyr fersk frukt, kaffe og annen drikke til enhver tid.  Vi er fleksible på arbeidstid – jobb hjemmefra etter avtale – vi er ikke vanskelige så lenge du gjør det som forventes av deg.  Vi gir deg det du trenger for å få jobben din gjort: Mac eller PC, software og annet nødvendig utstyr.