Vi i Online Logistics er stolte av våre kunder.

Sammen med dem utretter vi både stort og smått. Vi hyller hverdagsheltene og jobber hver dag for at deres arbeidsdag skal bli bedre.

Stangeland Maskin AS

Etablert: 1959 / Antall ansatte: 700

Stangeland Maskin AS er i dag en ledende entreprenør på Vestlandet med rundt 700 ansatte. Selskapet er stolte av å ha en av landets beste maskin- og utstyrsparker. De er også stolte av å ha en økonomisk sterk og smidig ryggrad. Stangeland vektlegger sine 700 ansatte som sin aller viktigste ressurs, og legger listen høyt for sin visjon: Ledende.

For å effektivisere og forsterke sine konkurransefortrinn har Stangeland valgt Online Logistics som leverandør for å bli en digital leder i bransjen gjennom digitalisering av forretningskritiske arbeidsprosesser knyttet til bl.a. verksteddrift, teknisk vedlikehold, maskinplanlegging og effektivisering av sitt kvalitetssystem.

Lerøy Aurora AS

Etablert: 2003 / Antall ansatte: 170

Lerøy Aurora AS er et av tre produksjonsselskap i Lerøy Seafood Group, og har et eget prosessanlegg for laks på Skjervøy. Anlegget har en årlig slaktekapasitet på ca 60 000 tonn laks og håndterer alt fra filetproduksjon, innfrysning og emballasjeproduksjon. I tillegg til å slakte egenprodusert fisk ivaretar også Lerøy Aurora slakting for flere mindre oppdrettsaktører i regionen.

Vi har, gjennom lang erfaring med digitalisering av arbeidsprosesser, utviklet løsninger som er tilpasset behovene for ressursplanlegging i oppdrettsnæringen. Her har Lerøy Aurora vært en sentral samarbeidspartner.

Løsningene kan tilpasses din virksomhet og forenkler planleggingen av skift, jobbrotasjon og produksjon.

Online Logistics leverer løsninger spesialtilpasset for ulike bruksområder innen Offentlig Transport.

Online Logistics leverer løsninger spesialtilpasset for ulike bruksområder innen Olje og Gass.

Online Logistics leverer løsninger spesialtilpasset for ulike bruksområder innen FDV (Forvaltning, Drift og Vedlikehold), som brukes i en rekke bransjer.

Noen av våre kunder